Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanska kraljevska obitelj
Povratak na članak

Povijest monarha Velike Britanije: Mnoštvo prevrata i borbi za vlast

Iako će većina na pitanje kojoj dinastiji pripadaju članovi britanske kraljevske obitelji točno odgovoriti da je to Windsor, treba znati da je trenutačna kraljica Elizabeta II. tek četvrta koja vlada pod tim grbom.

Komentari 2

Avatar jeremija1
jeremija1
01:49 09.05.2019.

Ovi se isto kote na teret radnoga naroda...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:39 09.05.2019.

i dajte nas već jednom oslobodite bombardiranja u našim medijima s vijestima sa tuđeg dvora. nek o tome čitaju njihovi kmetovi u sun-u. baš nam jako koriste vijesti o tome tko je koga u engleskoj zajahao, oplodio... oni nisu naša kraljevska obitelj, nemamo nikakvu obvezu, a ni potrebu, tolko o njima vijesti imati. dal pišete o npr. nekom afričkom kralju..? kolko onaj ima žena? sigurno više od svih engleskih ljubavnica na dvoru...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.