Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reorganizacija MUP-a
Povratak na članak

Povećavaju se plaće krim-policiji, smanjuje se broj postaja

Kroz pet uredbi ministar unutarnjih poslova Davor Božinović traži smanjenje rukovodećeg kadra, ukidanje pojedinih radnih mjesta i modernizaciju policije

Komentari 8

5S
505.scrtom
01:51 09.03.2019.

A što je s policijom u Hrvatskoj,hihi..

VL
AR
Arger
01:12 09.03.2019.

Kriminala sve vise,a policajaca i policijskih postaja sve manje.Iovako su policijske postaje imale prevelika podrucja djelovanja a premalo ljudi.Ovaj Bozinovic ko da je iz filma glup gluplji.

VL
DU
Deleted user
07:07 09.03.2019.

Mišljenja sam da bi nam trebala mnogo veća policija no bez vojske! Mi smo vrlo mala zemlja te se nečega moramo odreći? Što će nam vojska? Za popunjavanje NATO-a svakako nam nije potrebna! Ipak policija bi mogla imati mnogo širju primjenu nego je ima!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.