Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni podaci

Povećanje broja kaznenih djela u Iloku

Srbija policija
Davor Javorović/PIXSELL
07.03.2014.
u 11:46

Iločka policija je u 2013. godini evidentirala 17 prometnih nesreća sa ozlijeđenim osobama i jedna sa poginulom osobom

Prema službenim podacima PP Ilok tijekom prošle godine u ovome hrvatskom gradu na krajnjem istoku povećan je broj kaznenih djela za 26 posto. Unatoč tome stanje sigurnosti u Iloku ocijenjeno je kao dobro. U isto vrijeme na području PP Ilok u prošloj godini došlo je do smanjenja broja prometnih nesreća za 14 posto.

Iločka policija je u 2013. godini evidentirala 17 prometnih nesreća sa ozlijeđenim osobama i jedna sa poginulom osobom. Zabilježeno je i povećanje prometa putnika na graničnim prijelazima od osam posto kao i povećanje prometa vozila od devet posto.

>> Gladni provalnici iz obiteljske kuće ukrali kobasice i slaninu

Komentara 2

JA
james49
12:03 07.03.2014.

Ilok je poznat po jako dobrim vinima. Ako je smanjen broj saobračajki, znači da je kvaliteta vina pala.

Avatar mamboking
mamboking
08:35 08.03.2014.

I autor i fotograf su kako da kažem jednostavno IDIOTI.Pa ILOK je Hrvatski grad,u njemu radi Hrvatska policija,gospodo mogli ste onda staviti sliku bar od Kineske policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije