Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel Crvenog križa Rijeke

Povećane potrebe za krvnim grupama A+ i 0+

Darivanje krvi
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
29.07.2015.
u 11:19

Zbog povećanih potreba za krvlju i krvnim pripravcima krvnih grupa "A+" i "0+" iz Gradskog društva Crvenog križa Rijeke pozvali su danas darivatelje da, prema mogućnostima, daruju krv

Zbog povećanih potreba za krvlju i krvnim pripravcima krvnih grupa "A+" i "0+" iz Gradskog društva Crvenog križa Rijeke  pozvali su danas  darivatelje da, prema mogućnostima,  daruju krv.

Na  Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC  Rijeka krv mogu darovati već danas do 19 sati, a u četvrtak i petak od 8 do 15 sati. Sve informacije mogu se dobiti u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221.

Komentara 1

TH
than
23:44 29.07.2015.

Ionako smo u teskom neoliberalizmu, pa je red da se pocne i placati darivanje krvi i krvne plazme. Ovako znaci da netko tko nema zdravstveno moze dati krv besplatno, ali, ako ce je primiti i nakon 20 davanja platiti ce ?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije