Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planinarski klub

Poučili djecu prirodnim vrijednostima Ivančice

mladež (1)
privatni arhiv
16.01.2011.
u 18:03

Mladi su pokazali da su u dobroj kondiciji, pa su se brzo popeli od Žganog vina i Mrzljaka do vrha najviše zagorske gore

IVANEC – Poznato je da su članovi i vodstvo ivanečkog Planinarskog kluba Ivančica u dobroj fizičkoj kondiciji. U toplijim mjesecima „nabijaju“ je osvajanjem vrhunaca Hrvatske planinarske obilaznice i alpskih vrhova, a u zimskim mjesecima nema tjedna bez pohoda na vrh Ivančice. Ovoga puta sa sobom su poveli i članove Sekcije mladeži koji su prštali od energije i želje da se na izletu dobro „provjetre“. Tridesetak sudionika začas se od izvora Žgano vino, preko Mrzljaka, popelo do vrha najviše zagorske gore. Nakon okrjepe i osvježenja u Planinarskom domu, razgledavanja panorame s vidikovca i fotografiranja kod planinarske kuće, uslijedio je povratak, također pješice, do polazišne točke. Nekoj djeci to je bio prvi pohod tom stazom pješice do vrha, pa će ga stoga dugo sačuvati u sjećanju.(ljr/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sikert
08:58 17.01.2011.

nadam se da su im vodiči prvo objasnili pravila ponašanja u prirodi i da nisu iza sebe ostavili trag od praznih boca i papira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije