Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Potvrđeno da je Vinkovčanka umrla od trovanja ugljičnim monoksidom

trovanje
Goran Ferbezar/PIXSELL
24.02.2010.
u 10:07

Očevidom i obdukcijom utvrđeno je da je 16-godišnja V. J. preminula od posljedica trovanja ugljičnim monoksidom u kupaonici, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

VINKOVCI - Policijskim očevidom i obdukcijom je utvrđeno da je V.J. (16), koju su roditelji pronašli u noći s ponedjeljka na utorak u besvjesnom stanju u kupaonici obiteljskog stana u vinkovačkoj četvrti Kanovci, umrla na Odjelu intenzivne njege u vinkovačkoj bolnici u 13.47 sati od posljedica trovanja ugljičnim monoksidom, priopćila je danas Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

- Također je utvrđeno kako je najvjerojatnije do stvaranja ugljičnog monoksida došlo uslijed nepotpunog sagorijevanja plinskog bojlera priključenog na zemni plin - navodi se u policijskom priopćenju i dodaje da su očevid uz djelatnike PU vukovarsko-srijemske obavili vještaci Centra za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Zbog najnovijeg tragičnog događaja vezanog uz neispravne instalacije, inspekcija zaštite od požara PU vukovarsko-srijemske i uprava Plinare istočne Slavonije Vinkovci upozoravaju korisnike plina da se pridržavaju propisanih zakonskih normi pri korištenju i ugradnji plina.

To se posebice odnosi na one korisnike koji su uvodili plinske instalacije a da o tome nisu izvijestili djelatnike plinare koji bi provjerili sigurnosne uvjete uporabe plina.

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
09:56 21.04.2015.

Kako se vidi iz priloženog,najbolje se,ko Arapi,ne kupati,jer vas podmuklo zlo čeka u kupaoni ili u kuhinji,nego namoči komad krpe i obriši se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije