Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd
Povratak na članak

Potvrđene prvostupanjske presude za zločin na Ovčari

Prvostupanjskom presudom, koju je potvrdilo vijeće za ratne zločine prizivnog suda, optuženi Miroljub Vujović, Stanko Vujanović, Predrag Milojević, Đorđe Šošić, Miroslav Đanković i Saša Radak osuđeni su na 20 godina zatvora.

Komentari 2

AU
aurora08
16:55 14.09.2010.

kaj se ima tu komentirat, dok suctvo crvenih kmera hvata hrvate kak zeceve i zapira ih, tu moze samo idiot komentirat-jer te bodu odmah zaprlji kak besnog cucka

VL
VO
volimhajduk
22:31 14.09.2010.

A sto ti mislis,danas se proganjaju Hrvati Domoljubi samo radi toga sto smetaju,kao i 1945. Pa zar ne vidite u kojem smijeru ide ova komunisticka politika? U Drzavi posla sve manje,zaduzivanja sve vise-propast sve bliza. Intelektualci ili su u dubokom snu ili sute jer su kukavice. Zivjela slobodna R.Hrvatska !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.