Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA SUDA

Potvrđena optužnica protiv Vlade Turudića

Vlado Turudić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
22.03.2017.
u 16:17

Turudić, koji je bivši član predsjedništva Autohtone hrvatske stranke prava (A-HSP), nesretnog umirovljenika ubio je hicima iz pištolja u Nazorovoj ulici

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je jučer optužnicu protiv Vlade Turudića (55) iz Zaprešića, optuženog za teško ubojstvo umirovljenika Đorđija Burića (85).  

Turudić, koji je bivši član predsjedništva Autohtone hrvatske stranke prava (A-HSP), nesretnog umirovljenika ubio je hicima iz pištolja u Nazorovoj ulici.

Prema optužnici Turudić je došao u starčev stan te je u njega ispalio šest hitaca iz pištolja. No šokantnije od samog ubojstva je ono što je Turudić naveo kao motiv. Kazao je da je Burić bio “stara komunjara”, a Turudiću je smetalo i što je posjećivao rodbinu u Crnoj Gori. Turudić je to znao jer je njegova supruga Buriću pospremala stan. 

>> U starca ispalio četiri hica jer je htio da njegova obitelj pati

>> Ubojicu su prijavljivali policiji, ali oni su samo rekli: Ma, ne brinite se

Ključne riječi

Komentara 2

CA
calcaneus
21:33 22.03.2017.

A zena indirektno saucesnik ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije