Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog fotografije

Potvrđena optužnica protiv policajca Vrbića

Foto: Boris Ščitar
26.02.2014.
u 16:46

Vrbić je zanijekao krivnju, a činjenica da je optužnica potvrđena, vjerojatno znači i da mu je propala nagodba s tužiteljstvom

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Josipa Vrbića, policajca optuženog za zloporabu položaja jer je medijima dostavio fotografiju s pretrage kuće Nadana Vidoševića. Na toj je fotografiji snimljena unutrašnjost Vidoševićeve vile, točnije podrum prepun umjetnina i prepariranih životinja, među kojima je bio i polarni medvjed. Nakon što se otkrilo da je Vrbić fotografiju s prikazom neslućene Vidoševićeve raskoši dostavio medijima, promptno je uhićen.

Vrbić je zanijekao krivnju, a činjenica da je optužnica potvrđena, vjerojatno znači i da mu je propala nagodba s tužiteljstvom. Naime, spominjalo se da se nagodio na uvjetnu kaznu zatvora od godinu dana uz rok kušnje od pet godina.

>> Inspektor koji je dao fotografije Vidoševićeve vile pušten iz Remetinca

Komentara 5

MA
_mandarina
17:59 26.02.2014.

Ivanica da ste se bolje raspitala, tada bi znala da je Vrbić raskinuo nagodbu. Ide na suđenje jer ima dobre razloge da zaigra na pravu kartu.

MA
marlboro69
17:32 26.02.2014.

Ha ha ha govorilo se o nagodbi godinu dana zatvora uvjetno? Zar je ubio nekog?!

PO
pobjednik95
17:49 26.02.2014.

nije učinio ništa loše ali je očito prekršio zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije