Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb
Povratak na članak

Iz drugog pokušaja potvrđena optužnica protiv Nade Čavlović Smiljanec

Optužnicu u ovom slučaju Uskok je podigao još u lipnju prošle godine, a kako je obrana tražila izdvajanje tajnih snimki razgovora i iskaza svjedoka za koje su tvrdili da su ispitani bez branitelja slučaj se našao i na Vrhovnom sudu koji je potvrdio da su dokazi zakoniti.

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
12:29 22.02.2016.

i što kaže drug milanović? koja je to sad zločinačka i korumpirana stranka?

VL
GR
grodar
12:01 22.02.2016.

Ma nisam ja, vjerujte mi

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:18 22.02.2016.

Dakle, optužnica prošla tek nakon smjene vlasti? Naravno, "visoki izvor iz vlade" nije mogao nazvati brzoglqsom ...

VL
AO
ante.oreskovic75
18:07 22.02.2016.

HDZ lopovi su za sve krivi.Mi smo anđeli i je. ne no pošteni.Osim toga ne dirajte mi brata.Kriv je Linić jer me ne voli.Svi ste VI lopovi kad vam ja,pošteni državnik kažem.Sve će vs srediti moji ulizice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.