Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO UBOJSTVO
Povratak na članak

Potvrđena optužnica protiv mladića koji je zatukao staricu, pa je zaključao, a ključ bacio u bunar

Od zadobivenih udaraca i pritisaka na prsni koš, Vera J. je preminula na mjestu događaja, a nakon što ju je ubio, Vuksan je u potrazi za novcem razbacao stvari po kući, da bi potom iz ormara u spavaćoj sobi Vere J. otuđio njezin novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i gotovim novcem

Komentari 4

DU
Deleted user
15:20 15.05.2019.

Vratite hitno smrtnu kaznu, po mogućnosti strijeljanje...

VL
LA
larala
07:53 16.05.2019.

7 mjeseci nakon teškog ubojstva tek potvrđena optužnica, duplo toliko joj da ga osude i eto njega za par godina ponovo na cesti....žalosno je da u hrvatskoj potvrda optužbe i suđenje traju duže nego kazne zatvora za te monstrume.

VL
LI
liliZG
14:59 15.05.2019.

ma gle taj mili pogled, dražestan baš...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.