Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEGOVNI POSTUPAK

Potukli se ravnatelj Sportskih objekata i koordinator Svetica

Dom sportova
Foto: Anto Magzan/Pixsell
16.09.2016.
u 22:45

Boro Stipić nije dao Marinku Tomiću da izađe iz zagrebačke ustanove Upravljanje sportskim objektima u Domu sportova

– Uručili su mu ugovor o premještaju na novo radno mjesto, a on je poludio. Bacao telefone, vrijeđao, psovao, ravnatelja nije pustio iz njegova ureda, nismo znali što da radimo pa smo pozvali policiju – u šoku su jučer prepričavali djelatnici ustanove za Upravljanje sportskim objektima, koji su oko podne svjedočili fizičkom okršaju svog ravnatelja Marinka Tomića i Bore Stipića, zamjenika ravnatelja, dok je prvi čovjek ustanove bio Dragutin Kosić.

– Iskreno, nitko ne zna zašto je Boro Stipić reagirao kako jest, ono što ja znam, naljutila ga je promjena pozicije unutar firme. Upao je u ured pa prvo gurnuo tajnicu koja mu nije dala da uđe k meni jer sam imao sastanak.

Banuo je i “tražio razgovor”. Zamolio sam ga da izađe i krenuo prema njemu, a on me prikliještio vratima. Dobro da sam malo korpulentniji pa nije bilo većih posljedica – objasnio je ravnatelj Upravljanja sportskim objektima Marinko Tomić te dodao kako će protiv Stipića biti pokrenut stegovni postupak.

Boro Stipić, kazali su djelatnici ustanove, trebao je napustiti svoj ured u kojem je boravio dok je bio zamjenik ravnatelja i preseliti se na drugo radno mjesto jer mu je uručen ugovor o radu u kojem stoji da će odsad i službeno voditi bazen na Sveticama, čiji je trenutačno koordinator.

– Znači vam to i manju plaću – došapnuli su djelatnici ustanove, koji su zaključili kako je upravo to što se Stipiću nije svidjelo. Bivši predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza i Squash saveza te nekadašnji triatlonac, nakon razgovora u policiji, u poslijepodnevnim satima ponovo se vratio u prostorije ustanove u Domu sportova, i to kako bi, doznali smo, ipak ispraznio ured i pokupio svoje stvari.

– Doći će u pratnji, najvjerojatnije s policijom – rekao nam je ravnatelj Upravljanja sportskim objektima Marinko Tomić, ali oko 15 sati Boro Stipić vratio se sam. Je li, u konačnici, taj ured i oslobodio za novog zamjenika koji bi, kako doznajemo, trebao biti Robert Pavičić, nije poznato jer Boro Stipić nije želio razgovarati s novinarima. Na izlasku je primijetio novinare na glavnom ulazu u Dom sportova pa se vratio u zgradu, u kojoj su rekli da je izašao na stražnji izlaz.     

>> Potukli se sa zaštitarima zbog gradnje ceste

Komentara 10

DO
doktorica
06:54 17.09.2016.

misle da su u svome selu

SV
smiljan vuk
05:25 17.09.2016.

mozda se zabunio i pomislio da je u RS

BA
bos_arg
23:47 16.09.2016.

https://m.facebook.com/SumrakGradnjeuSrediscu/?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije