Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Potukli se noževima i štihačama

policija
Arhiva VL
01.10.2009.
u 14:28

S teškim tjelesnim ozljedama u osječku su bolnicu u utorak prevezeni 69-godišnji Josip Lubina J. i godinu dana mlađi Ljubo V. Njih su se dvojica toga dana oko 14 sati prvo verbalno, a zatim i fizički sukobili.

Incident se dogodio na polju u Ulici Josipa Reihla Kira dok je stariji muškarac obrađivao zemlju. U svađi je 68-godišnjak nekoliko puta udario štihačom starijeg muškarca, koji je potom uzeo nož i u trbuh ubo napadača. Potom se umiješao i 58-godišnji Osječanin koji je pak uzeo štihaču i nekoliko puta udario 69-godišnjaka.

Navodno su se posvađali zbog ranije nerazriješenih odnosa, a sva trojica bila su pod utjecajem alkohola. Najmlađem od njih policija je nakon uhićenja u krvi izmjerila više od dva promila alkohola u krvi, a priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku zbog pokušaja ubojstva.

Kazneno su prijavljena i druga dvojica muškaraca. J. Lubinu Jukića sumnjiči se za ubojstvo u pokušaju, a Vuletić je dobio kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije