Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA NOĆ U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI

Potukao se s četvoricom, pa jednog udario tupim predmetom po glavi, a drugog pokušao pregaziti

Zagreb: Automobilom naletio na pješaka na pješačkom prijelazu na Ribnjaku i ozlijedio ga
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.06.2020.
u 11:37

Napadač je završio na Rebru, a dvojica ozlijeđenih 24-godišnjaka u KB Dubrava

Dvije osobe su ozlijeđene u sukobu više osoba do kojeg je došlo oko 4 sata u noći na 22. lipnja. Kako je priopćila zagrebačka policija, u Međugorskoj ulici u Dubravi zbog ranijih nesuglasica, 34-godišnjak se sukobio s četiri muškarca.

Tijekom tog sukoba, 34-godišnjak je jednog od muškaraca s kojim se tukao, 24-godišnjaka, udario tupim predmetom po glavi. Potom je otrčao do automobila i pokušao je pobjeći, no prije toga je vozilom naletio na drugog 24-godišnjaka.

Obojici mladića pomoć je pružena u KB Dubrava, dok je 34-godišnjak prevezen u KBC Zagreb. Policija istražuje sve okolnosti događaja, kao i motive sukoba, nakon čega će odlučiti hoće li i zbog čega kazneno prijaviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije