Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT POD TEROROM
Povratak na članak

Potresne ispovijesti iračkih kršćana koji su čudom preživjeli više od dvije godine pod vladavinom Islamske države

Nepismena udovica, čiji je materinji jezik sirijski dijalekt, ističe kako joj je ponovni susret s obitelji već obrisao sve patnje.

Komentari 11

Avatar delminium
delminium
16:51 15.11.2016.

Gospodo s večernjaka zasto se svakoga moze prijaviti za komentar pa tako i mene ali Orlanda ne?

VL
Avatar delminium
delminium
16:26 15.11.2016.

Uvijek se patilo za Isusa kako je i on sam. Zao mi je zivucih mučenika jer islamski svijet nazalost takav je kakav je.

VL
DU
Deleted user
03:04 16.11.2016.

Ne može se na silu preobratiti na Islam. To ne bi čak niti moglo biti preobraćenje već samo hinjenje vjere. Recimo Casius Clay je jedan od vrhunskih primjera preobraćenika na Islam. Dok su svi ovi nasilni pokušaji preobraćenja, bilo otomanski, bilo takfirski, zapravo poruga Islamu i antiislamska propaganda, koju u najviše slučajeva potpomažu i rukovode CIA i Mossad, turski vukovi a financiraju Katar i Saudijska Arabija. Još od Afganistana, pa nadalje BiH, Kosovo, Irak, Sirija, Libija.

VL
OR
.orlando
15:50 15.11.2016.

Isto su radile ustaše za vrijeme Ndh, pa o tom nitko ne piše jer se to ne smatra potresnim !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.