Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi sukob

Potresne fotografije iz Ukrajine koje opisuju pravo stanje krize

Prosvjedi u Ukrajini
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
19.02.2014.
u 15:23

Prema posljednjim informacijama među 26 poginulih je devet policajaca i jedan novinar.

Broj mrtvih u ukrajinskim prosvjedima popeo se na njih najmanje 26.

Eskalacija nasilja u Kijevu nastavljena je i noćas nakon što su počeli otvoreni sukobi policije i prosvjednika. Ukrajinske policijske snage jučer su krenule u akciju čišćenja Trga neovisnosti u Kijevu koji su zauzeli prosvjednici koji se protive vladavini predsjednika Viktora Janukoviča.

Prema posljednjim informacijama među 26 poginulih je devet policajaca i jedan novinar. Ministarstvo zdravstva je izvijestilo da je hospitalizirana 241 osoba, među kojima 79 policajaca i petero novinara.

Fotografije sukoba obišle su cijeli svijet, a neke od njih donosimo u fotogaleriji!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 7

BJ
Ben Juda Talmudan
15:44 19.02.2014.

Ameri su odlučili da napad na policiju mora početi prije kraja OI.Tako nam logika nalaže jer Rusi do tada neće niti prstom maknuti.

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
20:49 19.02.2014.

i uskoro će biti već viđeno....policija će početi prelaziti na stranu naroda....a ovih na strani diktatora.....hmmm....neće baš radi takvog glavu gubiti

IR
.Iran
18:25 19.02.2014.

Hahahahaha, uobicajeni komentari koji apsolutno nikada nista ne kazu, ali su "jako" na parolama i "proricanjima".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije