Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna priča buduće majke

S 12 sam rodila bratovo dijete koje su mi uzeli pa završila u paklu droge. Ovo dijete ne dam nikome!

Tressa Middleton
Foto: Facebook
1/3
14.02.2017.
u 12:07

Tressa Middleton (23) ostala je trudna s 11, kada ju je silovao njezin stariji brat, a sada je svoju priču odlučila podijeliti s javnosti

Majka koja je prvo dijete rodila u 12. godini i tako postala najmlađa majka u Velikoj Britaniji, očekuje drugo dijete sa svojim zaručnikom.

Tressa Middleton (23) prvo je dijete rodila kao djevojčica nakon što ju je silovao njezin 16-godišnji brat, a dijete joj je nakon toga oduzela socijalna služba.

– Ovo dijete nikad neću pustiti – kaže ona sada.

Tressa je godinama pokušavala ostati trudna sa svojim zaručnikom te se zbog toga osjećala kao da je kažnjena jer je pustila da joj oduzmu njezino prvo dijete i mislila je kako nikad više neće imati drugo.

No, njezine sumnje ipak se nisu obistinile i ugodno se iznenadila kada je otkrila da je trudna sa svojim 30-godišnjim zaručnikom Darrenom Youngom.

Sretan trenutak došao je 10 godina nakon što se morala odreći djeteta koje je rodila nakon što je priznala kako ju je u njezinoj 11. godini silovao stariji brat.

– Pokušavala sam ostati trudna, no to se nije dogodilo. Mislila sam da mi je to kazna što sam pustila da moje dijete uzme druga obitelj. To što moja kći nije sa mnom boli me svaki dan i uvijek mislim kako sam kažnjena što sam je pustila. Oduševila sam se kada sam otkrila da sam trudna, jako sam uzbuđena zbog budućnosti – ispričala je 23-godišnjakinja za Mirror.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Bila sam jako sretna kada sam otkrila da sam trudna, no ne želim da moje prvo dijete misli da sam je napustila ili zamijenila s drugim djetetom. Primila bih je natrag već danas da mogu i da ona to želi i želim da zna da će uvijek biti dio ove obitelji – kazala je.

Tressa je šokirala svoju obitelj kada im je s 11 godina objavila da je trudna. Tajila je da ju je silovao njezin stariji 16-godišnji brat Jason govoreći kako je trudnoća posljedica pijane avanture.

Rodila je 2006. godine kada je napunila 12 godina i odgajala je svoje dijete dvije godine. No, kada je napokon priznala čije je to dijete, izgubila je kontakt sa svojom djevojčicom. Iduće tri godine provela je u popravnim domovima te upala u probleme s alkoholom i drugom. U najgorim vremenima trošila je čak 400 funti dnevno na heroin.

No, onda se napokon izvukla i preokrenula svoj život te se riješila demona iz prošlosti. Svoju je potresnu priču odlučila podijeliti s javnosti.

– Moja djevojčica sada ima 10 godina. Na ljeto će biti 11, gotovo istih godina kao ja kada sam ostala trudna. To me natjeralo da shvatim koliko sam mlada bila kada se to dogodilo. Tada se nisam osjećala baš toliko mladom jer sam već tada puno toga prošla, no sada mi je muka od toga kad se sjetim. Ni jedno dijete ne bi to trebalo proći – kaže ona.

Do prije dvije godine dopisivala se sa svojom kćeri, no onda su njezina pisma prestala dolaziti.

– Znala sam sjediti i čekati njezina pisma koja su stizala svakih šest mjeseci i cijeli mi se život vrtio oko toga. Razmišljala sam o tome što ona radi i maštala da ćemo jednoga dana opet biti zajedno. No onda sam shvatila da je jednostavno nastavila dalje sa svojom obitelji i morala sam to prihvatiti – ispričala je Tressa.

>> 'Bavim se prostitucijom od 17. godine. Najvažnije mi je da moje dijete ima što jesti'

Komentara 1

GO
gooniegoogoo
12:18 14.02.2017.

mogli su još pitat žali li što nije pobacila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije