Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA
Povratak na članak

Potreseni prijatelji opraštaju se od poginulih supružnika: 'Neka su vam lake nebeske ceste'

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli su 49-godišnji motociklist i njegova 42-godišnja putnica

Komentari 6

Avatar horuk
horuk
14:55 19.09.2021.

I ja sam prosao u mojoj bikerskoj "karijeri" 2-3 puta za dlaku istu situaciju. Desetina sekunde neopreznosti i zivot bi u iducoj bio ugasen. Jos gore ako nekoga imas kao sociusa, tvoja greska moze kostati tvoj i tudji zivot... Danas volim popravljati i preuredjivati motore. I pooonekad rijetko cruizati i uzivati u zvuku motora i tehnici ako je vrijeme perfektno i nema djece u blizini. Ali vise se ne bavim aktivno bajkovanjem jer mi djeca pokazuju interes, a da oni voze, to ne zelim nikako jer je jednostavno preopasno. Osim toga lose po zdravlje i nekomotno. Po nasim vrucinama stalno nosati kacigu i koznu monturu, puh gadno. Nekada sam vozio i u jeans hlacama i kada kisa padne koljena i noge ti mokre a hladno... Od toga imam nesto kao reumu u koljenima. U svakome slucaju mi je zao ovoga para, neka pocivaju u miru bozjem.

VL
Avatar Malazan
Malazan
16:13 19.09.2021.

A ono, razumim gušt. Kad smo oboje na motoru "Zdravo Marijo" mi je prvo... Sućut. Žao mi.....

VL
ST
Startrack
15:18 19.09.2021.

Motori su preopasni, daleko preopasni jer si izlozen pogreskama ostalih vozaca. Ja sam imao opasan posao i nekolko puta sam u dlaku ostao ziv. Kad tise to desi pocnes cjenit ono sto imas, zivot i zdravlje.

VL
DI
dino85
16:17 19.09.2021.

Počivali u miru božjem, nažalost desi se i kod pravih bajkera.

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:32 19.09.2021.

Svi tu pricate o motorima, a ne o ovome iz proslog clanka: "72-godišnji vozač osobnog automobila je alkotestiran te je utvrđena koncentracija alkohola od 0,24 g/kg, a zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći" - da nije tip bio pijan, ovi bi vjerojatno bil izivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.