Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Kotromanović
Povratak na članak

'Potresen sam, u helikopteru je bio sin mog bliskog suborca'

Baš Kotromanović je nakon odluke MORH-a da se nabave baš te letjelice, u SAD-u je 2015. godine dogovorio nabavku helikoptera Kiowa Warrior.

Komentari 5

RO
ronyday
16:14 27.01.2020.

Kriminalac se javlja koji bi za pljačku popravka MIG-ova trebao biti u zatvoru. Zašto ni jednom od komunjarskih kriminalaca kao što su taj kortomanović, slučajni, mesić, jusipović, čaičić, linić, tedeschi i brojni drugi nije pala ni vlas sa glave ?? Tko to čuvo te kriminalce od ruke pravde i sramoćenja u medijima ?

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
18:11 27.01.2020.

daj ti začepi polupismeni seljačiču..ti si migove vratio u cekeru.

VL
AN
AnteizmalogZGa
16:26 27.01.2020.

Kako ("imenjak"...nekada se sramim što taj tip nosi ovo ime...).....kako je on jadni ...pokvareni političar brzo počeo skupljati bodove za sebe i svoju stranku!!!!!!!!!!???????????? Ma bjaaaaaažžžžžžžiiiiiiii !!!!!!!!

VL
GR
gragakarlovac
15:51 27.01.2020.

Može biti greška kod pilota, labavi servis od strane HV...nečemo saznati jer nitko ne želi odgovornost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.