Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magnituda 5,1

Potres pogodio Grčku - u Ateni se zatresle zgrade

07.08.2013.
u 11:29

Epicentar ovog potresa oko 125 kilometara udaljen je od glavnog grada Atene

Potres magnitude 5,1 stupanj pogodio je Grčku, izvijestio je Reuters. Epicentar je potresa oko 125 kilometara sjeverno od Atene, u kojoj se također osjetio, te su se zgrade tresle nekoliko sekundi.

Policija i vatrogasci izvijestili su kako neposredno nakon potresa nije bilo nikakvih informacija o šteti ili žrtvama, a ulice su bile mirne.

Kako piše Earthquake Report, magnituda potresa bila je 4,1. Dogodio se oko 12 sati po lokalnom vremenu u području Kamena Vourla.

>> Snažan potres pogodio Japan, tresla se i Fukushima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije