Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo čitateljice
Povratak na članak

'Sada smo kod kuće, ali podrhtavanja, stres i mučninu i dalje osjećamo'

Čitateljica koja je bila na ljetovanju u Jadranovu gdje su u posljednja dva dana zabilježeni potresi opširno nam je opisala kakvu je agoniju proživjela

Komentari 16

TO
tonytonytony
09:05 10.08.2017.

Ljetujem u Selcu i osjecam mučninu i strah od ovih zadnjih potresa.!!! Ja naime nisam osjetio ni jedan pa ne znam sto nije u redu samnom. Noćima ne spavam zbog toga, preplašen sam, stojim od ponoći nadalje pored auta da i ja osjetim... ništa!!! Pas mater, mora bit cu se preseliti u Japan. Ako i tamo bude ovako, tesko sam bolestan, ziher...

VL
KI
kinez14
09:05 10.08.2017.

Ahahahahahaha. Ova osjeca stres i mucninu. Pa ja zivim u Ri i osjetio sam samo jedan potres i to tako slabo da nije vrijedno spomena. Ova valjda zivi pod staklenim zvonom.....

VL
VI
Vito
09:45 10.08.2017.

– Razina straha koja se javlja u čovjeku, pogotovo obiteljskom čovjeku koji je došao na 'bezbrižni' godišnji te bez obzira što nisu nastupile trajne i štetnije posljedice potresa je jedno strašno i jezivo iskustvo – kaže ona. :::::::::::::::::::: Odmah tražite odšetu za pretpljeni strah i duševne boli od turističke zajendice Hrvatske i iznajmljivača prostora u kojem ste boravili _____ Nisu vam spominjali nikakve potese u oglasima koji su vas naveli ljetovati u Jadranovu.

VL
Avatar megatronman
megatronman
09:29 10.08.2017.

Gospođa ima lagani gastroenteritis. Noro virus u oslabljenom obliku.

VL
JO
jozomeda
09:53 10.08.2017.

draga gospođo tuži državu za pretrpljeni strah. možda dobiješ povrat novca sa pdv.

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:32 10.08.2017.

Vratila se doma sa ljetovanja u Hrvatskoj, a i dalje osjeća mučninu?

VL
VI
Vito
09:53 10.08.2017.

Činjenica je da se zagreb nalazi na potresnom području i da je potres "neminovan" ____ Samo je pitanje kad će početi i što će uništiti ______ "Predlažem" da počne kad se svi vrate s godišnjeg, jer će tako biti lakše "preborijiti žrtve", nego da se strese kad je Zagreb "prazan". ______ Tako bi i "tenkić" & co. opravdali svoju plaću, a novinari bi imali o čemu pisati i nakon "sezone kiselih krastavaca"

VL
ZO
zoranos
08:41 10.08.2017.

U Italiji su se rušila cijela sela i manji gradovi, a u Kini je prije par dana bio potres sa 20 mrtvih ... ajde malo manje priče oko ničega i Bogu hvala na ovom potresiću i daj Bože da i dalje bude potresića a ne pravih potresa! Mi u RH nismo niti svjesni koliko smo sretni, pa ćemo onda stalno izmišljati svakakve strave ... NIJE BILO NIŠTA!

VL
RO
roundtrain
08:29 10.08.2017.

Veliki, razorni ubitačni potresi dešavaju se naglo, bez upozorenja! Nakon takvih potresa nastupa mnogo manjih potresa. Ali nakon serije malih potresa ne dolazi veliki te nema razloga za strah. Živim u Rijeci i nisam osijetio niti jedan potres kao niti moj pas. Kažu da psi bez razloga jako laju pred potres.

VL
VL
????
11:02 10.08.2017.

Predlažem našim medijima da kad završi sezona počnu pisati o potresima u Zagrebu i okolici, tako da svi Zagrepčani koji imaju vikendice presele na jedno mjesec dana u te vikendice na moru, pa da potaknemo i turizam izvan ljetne visoke sezone.

VL
FE
Ferdo
08:45 10.08.2017.

Neistina! Ljetujem u Malinskoj... zovu me čitatelji VL-a koji unosi paniku... Zabrinuti pitaju... NITI JEDAN POTRES NISAM OSJETIO!!! Ne samo ja nego nitko na plaži.

VL
VI
Vito
10:05 10.08.2017.

Jesmo li katolici??? _____ Pišu da jesmo, barem 86,28%, ostatak su pravoslavci (4,44%) i islamisti (1,47%) ______ Zanimljivo, nisu se javili komunisti _________ Katolici se uzdaju u Božju volju pa nema razloga strahovati od potresa, jer Que sera, sera ______ Identično kao i kod smrti - jednog će dana doći, i nitko ne može predvidjeti kad i gdje će nas zateći ______ Zašto strahovati od nečeg što ne možeš izbjeći, niti znaš kad će "doći"??? _______ Stvaranje panike i paranoje koristi isključivo u svrhu zarade onih koji to šire putem medija.

VL
TA
tatjanamagic
03:24 11.08.2017.

Ne želim ulaziti u nepotrebne diskusije, ali po meni nema goreg straha nego straha od nepoznatog i straha za život vlastite obitelji. Svatko ima pravo na komentar pa čak i svi Vi koji komentirate, a niste bili u samom epicentru istog te vidjeli reakcije drugih ljudi (spavanje u autu, strepnja na ulici i ispred zgrade, odlazak...). Ne proživljavaju svi trenutnu situaciju jednako... Pogotovo ako ste bezbrižni klinac bez obitelji, partijaner, flegma ili općenito tip koji se samo prepusti "Božjoj volji" kao neki od duhovnih komentara ovdje... Isusa je bilo strah i molio je oca da ga zlo mimoiđe, ako je to moguće iako je bio svjestan da će biti žrtvovan(znao je Božju volju). Bog je usadio strah svojem sinu i ne kaže se bez razloga "Dobar je strah onome kome ga je Bog dao" što znači da si pravi vjernik i da ga poštuješ, a ne da ga ne doživljavaš ili da ti bude svejedno jer iz toga proizlazi da ti je svejedno i za tvoju obitelj. Što se tiče Jadranova svakome bi ga preporučila i sigurno dolazim iduće godine te se nadam da će sve ostati na "manjim" potresima i samo na uspaničenim izjavama bezrazložno prestravljenih i uspaničenih kao što sam i sama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.