Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabilježeno podrhtavanje

Potres magnitude 4,5 prema Richteru zatresao u Poljskoj: 'Trajalo je 10-15 sekundi'

EMSC
19.09.2023.
u 18:15

Potres se dogodio u 18.04 sati po lokalnom vremenu

Potres magnitude 4,5 prema Richteru zabilježen je u Poljskoj, prema podacima Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC). Potres se dogodio u 18.04 sati po lokalnom vremenu, a epicentar je bio na dubini od deset kilometara.

"Prilično dugo", "Snažno se osjetilo", "Začula se vibracija, a zatim se primijetilo ljuljanje stropne svjetiljke", "Svjetiljka se zaljuljala", "Trajalo je 10-15 sekundi", "Jako se osjetio u stanu na desetom katu", neki su od komentara građana koji su osjetili potres. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

DR
Drinko
19:28 19.09.2023.

Umjetno izazvan tehnologija za to postoji već duže vrijeme imaju ga Rusi i ameri kao i za kontrolu vremena .

DU
Deleted user
19:34 19.09.2023.

Sigurno Putin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije