Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treslo se oko minutu

Potres jačine 6,1 stupanj zatresao Mexico City!

Mexico City
Reuters/PIXSELL
21.08.2013.
u 15:19

Zgrade su se u gradu tresle oko 60 sekundi, a iz nekih ureda su evakuirani zaposlenici.

Potres jačine 6,1 stupanj zatresao je danas područje Mexico Cityja, a epicentar je bio u Guerreru, piše Reuters.

Dosad nema izvještaja o mogućoj šteti ili žrtvama. Zgrade su se u gradu tresle oko 60 sekundi, a iz nekih ureda su evakuirani zaposlenici.

Epicentar potresa bio je 17 kilometara sjeverozapadno od grada Ayutla de los Libres, na dubini od 34 kilometra. Prvotni izvještaj Američkog geološkog društva su govorili da je jačina potresa bila 6,4 stupnja, no potom su spustili na 6,1 stupanj. Pola sata nakon prvog potresa, blizu popularnog ljetovališta Acapulco osjetio se naknadni potres jačine 5,3 stupnja.

Gradonačelnik Mexico Cityja Miguel Angel Mancera je preko Twitter profila poručio da ne izvještaja o ozlijeđenima ili šteti u gradu.

>>Potres jačine 6,5 stupnjeva po Richteru pogodio Novi Zeland

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije