Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNO KUPANJE
Povratak na članak

Potraga završila tragično: Pronašli tijelo mladića nestalog u Šoderici

Potraga za mladićem sinoć je prekinuta zbog mraka

Komentari 3

VI
Vito
08:04 06.08.2018.

Autor Vecernji.hr - Potraga završila tragično: Pronašli tijelo mladića nestalog u Šoderici ::: Tekst uopće ne upućuje na tragediju. __ Iz rječnika hrvatskog jezika: tragedija = nesreća __ Pronašli su ga, znači da to nije nesreća, nego sreća. __ Nesreća bi bila da ga nisu pronašli. __ Tragedija bi bila da je netko od tražitelja poginuo pri traganju. __ Dajte barem pokušajte pisati pismeno i jasno.

VL
BO
Boban009
16:28 06.08.2018.

Vito i ti prcko ne seruckajte tu se covjek utopio a ti vito ides nekome srati kak da pise tekst, da tragično je jer je mladic poginuo... A ti drugi si iz neke pripizdine nikad bio na soderici...

VL
PV
prcko.vitamincic
09:39 06.08.2018.

Sama ta močvara koju sirotinja robovi Podravski nazivaju Podravsko more, je sama po sebi tragedija. Koprivnica se pretvorila u selo, a ljudi su većinom pobjegli barem oni koji su mogli. Zašto je to Koprivnica zaslužila? Možda zato jer je godinama pod čvrstom rukom komunističke partije Hrvatske?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.