Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Policija traži pomoć javnosti: Ovaj čovjek je opljačkao kladionicu

Foto: mup.hr
1/6
18.12.2019.
u 17:01

Iz policije pozivaju da građani ako imaju kakvu informaciju, jave najbližoj policijskoj postaji

U ponedjeljak, 30. rujna 2019. godine oko 15.30 sati, u Zrnetićevoj ulici u Zagrebu, nepoznati je počinitelj u kladionici počinio kazneno djelo "Razbojništvo" koje je ostalo u pokušaju. 

Pet dana prije toga, nepoznati muškarac također je počinio isto djelo u kladionici u Zagrebu, u Ulici II. Savski gaj. Muškarac kojega su snimile nadzorne kamere starosti je oko 30 godina, nižeg rasta i srednje tjelesne građe.

Bio je obučen u gornji dio tamnoplave trenirke, donji dio crne trenirke, a na glavi je nosio šilt kapu. Bio je obuven u bijele tenisice, a na leđima je nosio crni ruksak. 

Iz policije pozivaju da građani, ako imaju kakvu informaciju, jave najbližoj policijskoj postaji ili da nazovu 192. Korisne informacije mogu dostaviti i na e-mail adresu: zagrebacka@policija.hr.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
18:11 18.12.2019.

Sramotno od policije.Traze pomoc puka,nakon dva i pol mjeseca od pljacke.Vrhunske fotografije,a rezultati nikakvi.

Avatar ivica48
ivica48
08:49 19.12.2019.

sretno mu bilo ponovi rođo

KO
Kokoiduhovi
19:06 18.12.2019.

Lik, gdje si? Jamčim diskreciju, daj nekaj love, pliz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije