Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražili ga danima

Potraga za Čehom završena! Tijelo će izvući letači HRZ-a

hgss
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
29.07.2013.
u 10:33

Tijelo će biti prevezeno na obdukciju na Odjel patologije splitskog KBC-a, nakon koje će se utvrditi identitet i uzrok smrti

Pripadnici HGSS-a pronašli su mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, koji je poslije identificiran kao češki državljanin kojeg već nekoliko dana traže po Biokovu. Zbog vrlo nepristupačnog terena izvlačenje će se obaviti uz pomoć letača HR.

Pronašli su ga u ponedjeljak oko devet sati u blizini zaseoka Topići. Tijelo će biti prevezeno na obdukciju na Odjel patologije splitskog KBC-a, nakon koje će se potvrditi identitet i uzrok smrti.

Potraga za nestalim 47-godišnjim Čehom trajala je četiri dana. On se u četvrtak sam iz Baške Vode zaputio na Biokovo. Posljednji put je lociran kod Svetog Ilije, nakon čega mu se izgubio svaki trag. U nedjelju ga je tražilo 60 pripadnika HGSS-a s potražnim psima i termovizijskom kamerom.

HGSS je zbog još jednog stradanja na Biokovu upozorio turiste da ne idu na planinu bez adekvatne opreme jer samo s plaže penjanje izgleda kao šetnja parkom.

>> HGSS pronašao mrtvog planinara na Biokovu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije