Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema novih tragovaov

Potraga za Antonijom: češlja se područje od Oklaja prema Kninu

antonija (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.06.2011.
u 15:13

- U potrazi su 23 naša člana i dva psa tragača. Ne znam hoćemo li potragu nastaviti u nedjelju - kazao je Vukičević, voditelj šibenskog GSS-a

- Obišli smo šire područje Oklaja, pa prema akumulacijskom jezeru Brljani na rijeci Krki, zatim pravac prema Radučiću, Kistanjama, Erveniku i Kninu... U potrazi su 23 naša člana i dva psa tragača, no i zasad nismo našli nikakve tragove koji bi se doveli u vezu s nestalom Antonijom. Ne znam hoćemo li potragu nastaviti u nedjelju - kazao nam je Anton Vukičević, voditelj šibenske podružnice Hrvatske gorske službe spašavanja.

Devetnaesti dan nakon nestanka 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić pretraga brojnih lokalnih cesta i puteva, kuća, šumaraka, kamenoloma, vodotoka... na širem drniškom području nije dala važnjih tragova koji bi mogli rasvijetliti taj slučaj.

- I nadalje se vrše provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele republike Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto-robotu ili osoba koje se zateknu kao vozači u teretnim vozilima koja prema opisu odgovaraju traženom vozilu. Osim toga, pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autocesti, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno i analitički obrađuju. Također se vrši i provjera podataka u svim prijevozničkim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu - objasnio je Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske.

- Molimo građane da nam dostavljaju korisne informacije o nestanku maloljetne Antonie Bilić najbližem policijskom službeniku, u najbližoj policijskoj postaji, putem elektronske pošte na adrese: policija@mup.hr ili sibensko-kniska@policija.hr ili na besplatan broj policije 192 - pozvao je Kostanić.

Kako bi pojasnili da policiji nije lako u istrazi, ističu i podatak kako u Hrvatskoj ima oko 60 tisuća vozača koji bi mogli odgovarati dobi traženog vozača kamiona. U šibenskoj policiji se ne govori ništa o aktualnoj potragi za Draganom Paravinjom u susjednoj BiH, niti se zasad iznose rezultati rada forenzičara iz zagrebačkog Centra za kriminalistička istraživanja koji su iz kamiona zaustavljenog na Svetom Roku radi ispitivanja sa sobom odnijeli vlasi kose i druge predmete.

>>Paravinja u poruci policiji: Tražite crni Mercedes beogradskih tablica!

Komentara 8

CR
Crvenokosi
15:57 25.06.2011.

Dok se nasa policija ubija trazeci Srbici skrivaju zlocinca.To je srpska policija i vlast.Nazalost to rade godinama

VE
velikazmija
16:04 25.06.2011.

pitam dali je crvenokosi što slagao - tipujem i cenza ne reagira -- au zaboravio sam da je na proslavi -dana državnosti -- u vukovaru --

Avatar crnapantera
crnapantera
17:27 25.06.2011.

jedan srbin za stolom i jedan ispod stola isto ti misle.....ga...d srpska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije