Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala djevojka

Potraga za Antonijom Bilić: Ninjanka: Ovaj je i mene vozio!

'nestala antonia bilic'
Foto: 'PXL Fotodesk /Vecernji'
1/3
17.06.2011.
u 07:35

Policiji se javila žena koja tvrdi da ju je povezao čovjek s tjeralice u Passatu karlovačkih registracija, a u šumi u Kožinu se htio "poigrati"

Novi trag u potrazi za Antonijom Bilić jučer je dobila zadarska policija. Javili su im se 40-godišnja Ninjanka i njen momak jer je ženu prije desetak dana sa zadarskoga autobusnog kolodvora povezao muškarac koji odgovara fotorobotu vozača kamiona s kojim je otišla Antonia. Muškarac je vozio Passat karlovačkih registarskih oznaka i putem od Zadra do Nina skrenuo je u šumu u Kožinu. Tu joj je, kazuje Ninjanka, ponudio da se "poigraju", a kada je odbila, odvezao ju je kući. Policija je potvrdila da joj je muškarac ostavio broj mobitela nudeći joj druženje te da ga po broju sada i traže. Spomenuti vozač navodno ima prijavljeno boravište na zadarskom području.

I o ovom je, kao i o svim ostalim pozivima, obaviještena policija u Šibeniku, gdje je i stožer potrage za 17-godišnjakinjom.

Izostajala je s prakse

Antonijin susjed Frane Bilić, koji je vidio kada je ušla u tegljač s bijelom kabinom i plavom ceradom (kakve imaju i u tvrtki u koju je Antonia išla na praksu) u srijedu poslijepodne i jučer od jutra bio je u policiji. Zovu ga kad god pomisle da imaju novosti te da bi im taj bivši policajac mogao pomoći. On je zapravo posljednji vidio Antoniju, koja je tog jutra iz sela krenula s majkom put Drniša. U gradu su se razišle: majka je s jednim mladim susjedom otišla put Šibenika na liječničku kontrolu, a kći joj je kazala da će se javiti na praksu i vratiti kući. No, u trgovinu Josina, gdje je trebala biti na praksi, Antonia tog utorka nije dolazila, kaže prodavačica i dodaje: – Ni inače nije bila redovita, bila je u srijedu, petak i ponedjeljak, ostale dane ne.

– Vidio sam je kako stoji u smjeru Splita. Morao sam propustiti taj tegljač koji kao da je prikočio kad ju je ugledao. Prošao je Čikolski most i okrenuo se tu na cesti i baš sam se čudio kako je to uspio. Vidio sam da se vratio po Antoniju. Zapamtio sam kako je izgledao kamion, a vozaču sam vidio samo djelić crne kose – ispričao nam je Bilić.

Nađeni mobiteli

A jedanaesti dan potrage za Antonijom Bilić opet su na nogama bile sve raspoložive snage. Po dojavama građana ispitano je više od stotinu muškaraca nalik na vozača s fotorobota. Ni jedan nije bio pravi. Šibenska je policija jučer pretraživala područje od Drniša prema Klisu, gospićka Korenicu i autocestu, karlovačka je bila na ogulinskom području.

– Mi i naša tri psa u pripravnosti smo – kazao nam je Alen Zorić iz gospićkoga GSS-a.

Na autocesti su našli nekoliko mobitela, no vještačenjem će se utvrditi je li ijedan Antonijin.

Komentara 32

PI
prava istina
08:07 17.06.2011.

Ne mogu se oteti dojmu da je Antonija \"švrljala\" na svoju ruku i da je inatila obitelji jer po sestrinom pričanju uzde su bile teret a ne odgoj. Sedamnaest godsišnjakinja je donekle odrasla jer u toj dobi može biti i radno sposobna što znaći i odgovarati za svoje postupke. Malena nije dolazila redovito na praksu. Šta vam to govori? Naravno, nadam se kao i obitelj, da je sve u redu s malom i da je možda tek sada negdje gdje se ne želi javiti zbog ove medijske prevelike hajke. ovo izdavanje u javnost raznih podataka, ako i postoji neka osoba koja joj je učinila nešto loše ima veliku mogučnost prikriti svaki trag. Prava istina o maloenoj i njezinim osobnim problemima će vjerojatno nakndano izaći, ali sad je vrijeme da se vrati ili da se pronađe. Nije postupila ispravno, u skladu sa navodnim dobrim odgojem. Stopiranje je za svako dijete itekako rizično i u tu avanturu se upuštaju samo malo prehrabre djevojke.

OB
-obrisani-
08:12 17.06.2011.

Stalno me nešto vuće,da je ta Antonija sve smišljeno napravila, dok Hr policija i Javnost traže i ubijaju vrijeme uzalud. Antonija nije baš bila dobar ućenik,izostajala je ćesto s nastave,nije napisala završnu zadaću,iiiiii,,,to je to,,,ma već će se ona pojaviti,ako ne u HR onda , negde drugdje,samo strpljenja Smišljeno,siguran sam 90%

ZE
zelenakrava
07:48 17.06.2011.

Žao mi je obitelji i ta neizvjesnost sigurno im nije ugodna. No novinari moraju o nečem pisati.Samim tim možda i ometaju istragu sipajući razne pretpostavke koje možda nemaju veze sa ničim. Sada ispada da je svatko koji je imao u onom kraju nekakvih seksualnih aluzija potencijalni krivac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije