Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI DETALJE

Potraga trajala cijelu noć: HGSS našao mlađu osobu kod Zagvozda, koristili i bespilotne letjelice

Foto: HGSS stanica Makarska Facebook
1/3
07.02.2022.
u 10:18

Potrazi su se priključili i prijatelji nestale osobe te pripadnici DVD-a Zagvozd i Policije.

HGSS stanica Makarska dobila je u nedjelju navečer dojavu o tome da je nestala mlađa osoba na području Turije kod Zagvozda

Na teren je izašlo 23 pripadnika HGSS stanice Makarska s jednim K9 potražnim timom, 4 pripadnika HGSS stanice Split s dvije bespilotne letjelice. Potrazi su se priključili i prijatelji nestale osobe te pripadnici DVD-a Zagvozd i Policije.

- Nestala osoba pronađena je u jutranjim satima - navode iz HGSS stanica Makarska.

 

Lokalni mediji navode kako je pronađen Mario Lovrinčeviću čiji je nestanak prijavljen u nedjelju navečer, o čemu je pisao ranije i Večernji list. Iz PU Splitske-dalmatinske kazali su nam kako prema dosadašnjim infomacija sve ukazuje na to i te se vrše daljnje provjere informacije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije