Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETRAGOM NESTAO
Povratak na članak

Nastavljena potraga za pilotom kanadera koji se navodno ubio skokom s Masleničkog mosta

Voditelja Bungee Jumpinga jučer je dojavio da je nepoznata osoba sjela na ogradu mosta, ispalila hitac iz vatrenog oružja i potom pala u more

Komentari 4

MX
Mister X
17:49 01.11.2017.

Dobro je ipak su pošteni i štedljivi da ga ne traže još jeftinije sa čamcem na vesla. Kad ga nađu vežu ga za noge na uže i vuku u luku !!! U "čamac"ne stane više nitko, pretpostavljam. Uostalom to jeo je ljudina zna kako se osigurati da se bude uspješan i pametno odraditi posao. Neki ljudi ne znaju da se događa da se i preživjeti ponekad i sa metkom u glavi !!

VL
NO
nogogaz
21:49 01.11.2017.

Možemo zamolit slovence još za koju tonu opreme u dar...ali tražimo ovaj put neki camac za prijevoz mrtvih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.