Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvali i građane
Povratak na članak

Potraga - astronomi traži meteorit koji je pao kod Crikvenice

Apelira se na građane da ukoliko idu šetati tim područjem obrate pozornost na tlo i pomognu astronomima da pronađu meteorit i tako pomognu znanstvenim istraživanjima

Komentari 3

M3
Miške 3
13:20 20.10.2012.

Već je kod Sanadera.

VL
MD
Mladi delikvent
13:54 20.10.2012.

"Potraga - astronomi traži meteorit koji je pao kod Crikvenice" - tko vam piše članke, google translator?

VL
CR
crocro
21:06 22.10.2012.

Dobro, ljudi će ga vjerojatno tražiti ako se kreću slučajno na tom području. No, ako je taj kamenčić pao na čistu zemlju, tko će ga naći. Ako bacite kamenčić sa 100 metara visine on će se zabiti u zemlju toliko da se neće biti vidjeti. Jedino je pravo pitanje što bi se dogodilo da je pao na nečiju kuću, vozilo u prometu ili prolaznika na cesti, školu, grupu djece ili sl. Dakle, bila je sreća da nitko nije stradao. A ako netko nađe kamen ili razbijene dijelove kamena biti će čudo i zadovoljstvo za znanstvenike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.