Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inovacije u BiH

Potpuno novi koncept dizajna interijera i eksterijera: Tvrtka iz Viteza proizvela prvu bh. kamp prikolicu

Foto: travnicki.info
1/4
27.08.2021.
u 11:34

Vrijedna ekipa u Vitezu osmislila je prvu monolitnu, integralnu kamp prikolicu koja ima više od 10 inovativnih rješenja

Radi se o potpuno novom konceptu eksterijera i interijera.

Kompanija Derubis ne prestaje s iznenađenjima i već neko vrijeme pripremaju prezentaciju svoje prve kamp prikolice koja se, kao i prva jahta, drastično razlikuje od svega na svjetskom tržištu.

Vrijedna ekipa u Vitezu osmislila je prvu monolitnu, integralnu kamp prikolicu koja ima više od 10 inovativnih rješenja. Radi se o potpuno novom konceptu eksterijera i interijera, piše Travnički.info.

Foto: travnicki.info

Kamp prikolica Derubis je jedina svjetska premijera na Caravan Salon Düsseldorf ove godine i ne treba sumnjati da će njena prezentacija izazvati veliki interes. U galeriji pogledajte fotografije završene prve bh. kamp prikolice.

VIDEO Opasna vožnja romobilom po magistrali


 

Komentara 1

Avatar horuk
horuk
17:14 27.08.2021.

Ocajan dizajn. Stvarno im zelim sve najbolje ali ovo nema sanse za uspjeh. Zar je tako tesko uzeti kataloge Hymer, Airstream itd. I onda napraviti ako moze nesto bolje i ljepse. Ovo kao da je netko pravio tko nikada nije vidio modernu kamp prikolicu. Steta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije