Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav peh

Potpuno novi automobil razbio samo nekoliko metara od salona

Foto: Reddit
14.07.2014.
u 15:30

Pojedini korisnici društvene mreže smatraju kako je riječ o ''namještaljci'' kojom se želi dodatno promovirati jedan od najprodavanijih električnih automobila na svijetu

Nepoznati vozač ili vozačica oštetio je na parkiralištu Teslina salona u Fremontu, SAD, novi Tesla Model S vrijedan najmanje 70.000 dolara.  Parkiralište je smješteno neposredno pokraj proizvodnih pogona ovog proizvođača.

Korisnik Reddita koji je objavio fotografiju oštećenog automobila tvrdi kako je novi model Tesle razbijen nakon samo nekoliko prijeđenih metara kad se zabio u reklamni stup salona.

Pojedini korisnici društvene mreže smatraju da je riječ o ''namještaljci'' kojom se želi dodatno promovirati jedan od najprodavanijih električnih automobila na svijetu.

>> Kakvo je to ubrzanje! Tesla je iznad klasične konkurencije. Vrhunac

Ključne riječi

Komentara 1

EP
epulon
21:46 14.07.2014.

Kakav diletant... Nema veze, kupit će drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije