Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar zbog kvara

Potpuno izgorjela lokomotiva teretnog vlaka

vlak
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
24.07.2015.
u 11:41

Požar su ugasili strojovođe, a šteta se tek utvrđuje

Potpuno je izgorjela lokomotiva na teretnom vlaku koji je vozio od Slavonskog Broda do Vinkovaca. Požar je izbio usred noći, u četvrtak oko 1.20 sati nedaleko od željezničke postaje Strizivojna - Vrpolje. Vatra je buknula, utvrđeno je očevidom, zbog neispravnosti ispušnog sustava lokomotive tzv. manevarke.

Požar su ugasili strojovođe, a šteta se tek utvrđuje. 

>> Požar u vlaku koji prevozi opasne kemikalije. Evakuirano 5.000 ljudi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:00 24.07.2015.

hm, hm, hm, HŽ-ove manevarske lokomotive u prosjeku su starije od 50 godina. Zato nije nuikakvo čudo što na

DU
Deleted user
14:05 24.07.2015.

Tja, kaj se more. HŽ-ove manevarske lokomotive u prosjeku su stare 50 godina, pa nije nikakvo čudo da na njima izbijaju požari. Prava je sreća da u tim požarima još nije nastradao nitko od voznog osoblja. Dok se to ne dogodi, nitko u HŽ-ovu "managementu" neće poduzeti ništa.

MA
maximinimax
14:08 24.07.2015.

Tisuće su viška i još ne rade kako treba, važno da imaju kolektivne ugovore. Hoće li se ikad izjednačiti prava radnika kod nas? Čime su zaslužili što su povlašteni? Udavit će nas do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije