Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Potpuno gol stajao nasred prometne ceste, ljutiti vozač ga jednim potezom naučio pameti

Foto: Screenshot
07.08.2020.
u 13:59

Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se kako muškarac potpuno gol hoda po sredini ceste i zaustavlja automobile.

Neslavno je završio performans jednoga muškarca koji je odlučio kao od majke rođen prošetati cestom u Rusiji.

Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se kako muškarac potpuno gol hoda po sredini ceste i zaustavlja automobile.

U jednom trenutku stao je ispred bijelog Renaulta i nije se htio maknuti iako ga je vozač pokušao zaobići.

Naked man takes a stroll down a busy street in Europe, receives a KO for holding up traffic from r/ActualPublicFreakouts

No, vozač automobila nije imao puno strpljenja. Izašao je iz vozila, kratko se raspravljao s nagim muškarcem, a onda ga je snažno udario u lice zbog čega je ovaj završio na podu.

Nakon što je snimka podijeljena na Redditu, pregledana je više od dva milijuna puta.

Ključne riječi

Komentara 12

CO
Content
15:09 07.08.2020.

Jel to jedan od one ekipa koja paradira, i traži svoja "prava"? Promtno prijaviti ovog. Djecu sablažnjava osoba koja hoće postati ona/ono..tak nekak. Brijem. Ak nisam u pravu, Večernji - pobriši me, ha ha ha :)))))))))))))

NL
ne_lupetkajte
14:16 07.08.2020.

Mos kak os, al ne dokle os.

DU
Deleted user
10:25 07.08.2020.

Vozač ima jači performans .-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije