Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prednost će samo rasti

Potpuna dominacija Kine u industriji električnih vozila

18.05.2023.
u 15:20

Već 2030. Kina će proizvoditi dvostruko više baterija od svih ostalih zemalja zajedno

Ključne riječi

Komentara 8

DI
did_Iva
16:03 18.05.2023.

Trebalo bi malo razlikovati "ne mogu" i "ne želim"! 90% toga što je navedeno u članku, niti jedna država ne želi raditi na svome teritoriju zbog velikih i dugoročnih posljedica za okoliš i skupih sanacija (čak ni u Srbiji (za sada) nije prošlo, iako se Vučić svojski trudio). Jeftinije je kupiti od Kineza, koji za svoj okoliš baš i ne mare. Kineze ne zanima hoće li tlo biti zagađeno teškim i otrovnim metalima, a ljudi živjeti uz kisele, mrtve rijeke. Profit je njihov jedini Bog.

SL
slavenZadravec
19:57 18.05.2023.

U svakom slučaju zloupotrebu fosilnih goriva treba što prije okončati.

ZA
zagabria1
16:34 18.05.2023.

Europska a pogotovo njemačka autoindustrija je kaputt. Dionice VW-a padaju već godinama. Stara induistrija im pada a novu nisu stvorili sve od predobrog i razmaženog života. Izgleda da će cijela Europa kao i mi u zimmer frei

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije