Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ČAČIĆEVOJ STRANI

Potpredsjednica međimurskog HNS-a naspustila stranku

Radimir Čačić Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
27.03.2014.
u 12:02

Herman ostaje na dužnosti zamjenice župana jer su je, dodaje, izabrali građani na izborima.

Potpredsjednica HNS-a u Međimurskoj županiji i zamjenica župana Sandra Herman danas je istupila iz stranke. - Vodstvo HNS-a mora preuzeti odgovornost za slab rejting stranke od svega 2,3 posto glasova u posljednjem istraživanju.

Podrška HNS-u prepolovljena je nakon odlaska Radimira Čačića - istaknula je Herman na konferenciji za novinare u Čakovcu.

Herman ostaje na dužnosti zamjenice župana jer su je, dodaje, izabrali građani na izborima. Očekuje da će joj biti omogućen rad. O odluci je obavijestila i župana Matiju Posavca, koji je ujedno i predsjednik HNS-a u Međimurju.

Najavila je da će se pridružiti inicijativi za osnivanje nove Čačićeve stranke, a očekuje da će njen potez slijediti još neki viđeniji HNS-ovci iz Međimurske županije, kako kaže, druge najjače HNS-ove baze u Hrvatskoj.

Komentara 8

FE
febijann
12:34 27.03.2014.

I ja sam je napustio.Apsurd je sto ove dvije babetine rade(Pusic,Mrak)

Avatar imotska115
imotska115
12:36 27.03.2014.

A kaj veli nato Zoki i Pusicka, teritorij sve manji.

ĆA
ćaćaća
13:07 27.03.2014.

radije čačić nego pusić..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije