Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Potpora Živom zidu otpor je postojećem establišmentu

I HDZ i SDP boje se Živog zida, prvi pomno prate što oni rade, a drugima su izravna konkurencija

Komentari 11

ST
stefj
16:55 04.05.2018.

Sigurno da ima velikog razočarenja u političke elite, pa se ljudi okreću Živom zidu, no ne mogu zamisliti čovjeka koji bi iz protesta prema vladi ili prema HDZ-u i SDP-u išao glasati za štampanje novaca ili pakt s Rusijom. Taj će prije ostati doma ili glasati za Jocu Amsterdama ili za Hasana...

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
19:02 04.05.2018.

Živi pa još i zid ima love kad su u Saboru. Tak mogu plaćati i PR članke, a i 2000 beskućnika koje onda ta iva puljić pa još šego nazove njihovim ljubiteljima... ma zamisli, 2 tisuće!! Tolko dođe na utakmicu 3. županijske nogometne lige kad se igra derbi, drugarice puljić pa još šego.

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:09 05.05.2018.

"Establišment"divota...

VL
TR
tratincica68
17:09 04.05.2018.

ja bi prije rekao da se ovi vladajuci boje da nece uspit natrpati sve pa sad treba pisati protiv zivog zida da se to malo uspori

VL
MA
marsovka
22:33 04.05.2018.

Koliko su Milanovića napadali što je kupio stan na kredit, iako je bio obrazovan, supruga dugogodišnja doktorica i već 2 tinajđera, radili su vani i on i supruga.Otišao je iz politike sa tim stanom.Neki su tek ušli u politiku ii već su napravili i kupili kuće.Toliko o tima što se bore za siromašne.

VL
SE
serđo12
19:20 04.05.2018.

sve OK,samo jos da legaliziraju marihunanu ,jer je manje stetna od alkohola.Ovi što tuku žene svi su na vinu ,pivi i rakiji!Uostalom kao i najnaprednije EU zemlje!

VL
DU
Deleted user
10:18 05.05.2018.

Zar je bitno tko će vladati ako će Sabornica zjapiti prazna?

VL
IV
ivica45
20:50 04.05.2018.

Ono sto je izniklo na lesinama HDZ i SDP zove se zivi zid. Izgubljeni u vrijemenu I prostoru vide sebe u dimu MARIHUANE.

VL
DO
domxerex
22:06 04.05.2018.

Hahaha! Živi zid nije prijetnja HDZ-u već samo SDP-u jer kupe ljevičare i liberale a takvih nema među glasačima HDZ-a. Očito je u SDP-u panika i voda do ušiju kada ljevičarski novinari tvrde da je i HDZ ugrožen. HDZ i SDP puno bolje ugrožava Markićkin prijedog o tri preferencijalna glasa jer time stranačke liste gube smisao i više nećemo vidjeti Plenkovića, Beru, Marasa, Hebranga, Stazića, Šeksa i druge "omiljene" političare. Taj prijedlog ako prođe će biti nešto najbolje što se moglo dogoditi Hrvatskoj jer prestaju političke igre i trgovine koje su dosada dominirale političkom scenom. Svatko normalan koji želči živjeti u boljoj državi treba biti za ta tri preferencijalna glasa. To nije istambulska konvencija da uz to ide u paketu i puno toga što ne želite. To je samo to - tri preferencijalna glasa. Dobra osveta i kazna za lopovluk, nerad i nepoštenje. Ponavljam - ja sam ZA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.