Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISIVANJE REFERENDUMA
Povratak na članak

Potpisi za promjenu zakona imaju pravno istu težinu kao referendum

Što slijedi nakon Vladina odustajanja od glavnih elemenata mirovinske reforme i ima li razloga za održavanje referenduma

Komentari 2

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
08:49 21.09.2019.

Sistem je takav vlast moze biti samo udbodesnica, svaku normalny osobu ocrne, zatvore a nekad ne tako davno su i likvidirali.

VL
Avatar Django
Django
20:23 20.09.2019.

Skriva li se negdje zamka? Naravno. Veliko je naime pitanje bi li referendum uspio, a to ovi iz sindikata vrlo dobro znaju. Oni su svoje postigli, bacili su ovoj državi još jedan balvan pod noge i time još malo usporili priključak na trendove naprednijih zemalja. Pitanje je samo, za čiji račun. Za račun svoje vlastite djece sigurno ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.