Naslovnica Vijesti Hrvatska

Potpisana Povelja prijateljstva Međimurske i Zadarske županije

U subotu u 14 sati predstavit će se vinari i drugi gospodarstvenici iz Zadarske županije iz udruge Vino Liburnija
20. svibnja 2011. u 15:47 0 komentara 4 prikaza
'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 17.07..09., Cakovec, Hrvatska- LJETO U MEDJIMURJU- Medjimurska zupanija-  Prekrasni vinogradi u opcini Strigova. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'

ŠTRIGOVA - U sportskoj dvorani Osnovne škole Štrigova započelo je Urbanovo 2011. - Dani vina u županiji Zrinskih, turistička manifestacija koju je otvorio župan Ivan Perhoč. Sa županom Zadarske županije Stipom Zrilićem potpisao je Povelju o prijateljstvu. Predstavljena je i vinska putovnica, za koju nisu potrebne fotografije i čekanje. Izdaje se odmah, a cijena je samo 10 kuna.

Na sajmu vinogradarstva i opreme predstavili su se brojni izlagači, a podijeljena su i priznanja vinarima na sortu pušipel. Ocjenjivački žiri Mesapa zlato je dodijelio pušipelu i pušipelu prestige obitelji Cmrečnjak, a veliko zlato izbornoj berbi prosušenih bobica moslavca tvrtke Agromeđimurje te obitelji Štampar za ledenu berbu pušipela.

Urbanovo se nastavlja u subotu. U 14 sati predstavit će se vinari i drugi gospodarstvenici iz Zadarske županije iz udruge Vino Liburnija. Manifestacijom se promovira kultura pijenja vina uz degustacije vrhunskih vina i tradicionalne međimurske kulinarske specijalitete na nagrađivanoj Međimurskoj vinskoj cesti i njezinim vinskim kušaonicama.

Broj 7
"Magičan broj“
7 razloga zašto smo opčinjeni brojem 7

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.