Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLORIAN BIEBER

Potpis iz Daytona Hrvatskoj ne daje pravo da predlaže zakone u BiH

28.05.2022.
u 18:30

Za Janšu se može reći da je ipak politički dosljedan, dok Milanovićeve izjave karakteriziraju politička nedosljednost i eratičnost. U tom pogledu Milanović možda više podsjeća na aktualnog češkog predsjednika Miloša Zemana, koji je također počeo svoju karijeru kao socijaldemokrat, da bi završio kao predsjednik koji je vrlo blizak Putinovoj Rusiji i čije su izjave također često potpuno izvan bilo kakvog političkog konteksta.

Komentara 9

LE
LenardHr
18:48 28.05.2022.

Jeste ga pitali sta bi on rekao da recimo austrijskom narodu predstavnike biraju ciparski grci? Svejedno ionako ce im uskoro turci krojit sudbinu. Ali ni to Floriana ne brine, samo da se ne diraju prava lgbt bolesnika. To je buducnost europe.

PR
prajdali100
19:29 28.05.2022.

Pa gdje nađe ovog " eksperta"? Nije relevantan ni za što.

KI
kiselovrhnje
19:08 28.05.2022.

Pa gdje to Hrvatska predlaze zakone, sta lupeta ovaj? Zakone predlaze Hrvatski narodni sabor u Bosni i Hercegovini, a politicari iz Hrvatske nisu predlagali nikakve zakone nego su samo pruzili potporu HNS-u da ce ih podrzati u onom okviru kojem ih mogu podrzati tj. pozvati zapadne partnere da budu medijatori u tom procesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?