Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMANJE 6 MRTVIH
Povratak na članak

Potopljena Toskana: Zastrašujuće scene nakon iznenadnih poplava

Strahuje se da bi broj žrtava mogao porasti jer je još nekoliko osoba nestalo.

Komentari 4

DU
Deleted user
19:58 11.09.2017.

Naravno da se mijenja. Oduvijek je i bila promjenjiva. Klima je izmišljen pojam definiran vremenskim prosjecima unutar tridesetak godina, što je možda značajno razdoblje u životu čovjeka ali poprilično beznačajno u odnosu na život Zemlje. Definicija klime je promašena. Tridesett godina je odavno prošlo, rok trajanja istekao.

VL
MA
marengo1
19:34 11.09.2017.

Gdje su oni pametnjakovici koji tvrde da se klima ne mjenja i da je to samo plod Sorosevske maste??? Zar je po njima ovo sasvim normalno sto se desava??? Pametni ljudi su na ovo godinama upozoravali ali nama se bas fuckalo za sve...

VL
DU
Deleted user
21:34 11.09.2017.

ako u roku od dva sata padne onoliko kiše koliko je nekada padalo u godinu dana...što je onda to?

VL
DU
Deleted user
23:52 11.09.2017.

Ovakve poplave su predviđene i biti će još gore ako počne padati 40 dana kiša kako je predviđeno. Možete se samo dobro pripremiti ako je to uopće moguće. Poslije kiše idu suše, poslije suša idu građanski neredi ratovi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.