Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova mogućnost

Potez Pejčinović-Burić otvara vrata Plenkoviću do vrha Europskog vijeća

09.01.2024.
u 21:00

Ranije povlačenje šefa Europskog vijeća Charlesa Michela utječe na europsko preslagivanje. Marija Pejčinović-Burić danas odlučuje želi li se kandidirati za novi mandat na mjestu glavne tajnice Vijeća Europe, a do sredine srpnja Europsko vijeće već treba voditi netko drugi ako Charles Michel tad već počne sjediti u Europskom parlamentu

Komentara 12

Avatar Asterix
Asterix
10:38 10.01.2024.

Ne mogu se oteti dojmu da bi Burićkina postignuća u 4 godine mandata za mjesečnu plaću od 30 000 eura jedva ispunila jedan papir A4. Čemu ta udruga uopće služi osim dobrom uhljebljivanju na račun puka.

Avatar horuk
horuk
11:12 10.01.2024.

Meni je drago da imamo Hrvate na najvažnijim pozicijama u EU. A znam da nekome običnome Hrvatu draže da tu funkciju preuzme bilo tko, čak i najveći nesposobnjaković kroatofob samo da to ne bude Hrvat. Tipični hrvatski jal.

AN
AnimaTor
08:15 10.01.2024.

Burićka tipićni ljudski uhljeb a politićki niš koristi.Korist samo za vlastiti đep. A Šuica se sklonila u EU Bruxeless nakon što je u Hrvatskoj dobrano napunila svoje đepove.Obadvije za republiku Hrvatsku nebitne , niš koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije