Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serijski razbojnik

Posvađala se na poslu pa poslala muža da im pljačka trgovine

konzum
Arhiva VL
09.02.2011.
u 12:40

M.S. (48) iz Zagreba krenuo je u pohod trgovinama Konzuma naoružan kuburom. Odnio je oko 70 tisuća kuna.

Serijski razbojnik, koji je imao na piku prodavaonice Konzuma, koje je pljačkao kuburom, konačno je pao u ruke pravde. Policija je uhitila i osumnjičila M. S. (48) da je od 15. siječnja do 5. veljače naoružan svojim suvenirom, koji izgleda kao dvocijevna lovačka puška, opljačkao sedam Konzumovih prodavaonica. Razbojnik je navodno izabrao trgovine upravo tog lanca jer njegova supruga, koja je tamo radila, nije bila zadovoljna odnosom s kolegama. Posvađala se s jednim od njih te mu je zaprijetila rekavši: “Vidjet ćeš ti”, što je njezinu mužu, izgleda, bio dovoljan motiv da krene u svoj serijski pohod.

Iz trgovina u središtu grada, na Trešnjevci i na Črnomercu odnio je ukupno 54.980 kuna, a najviše se “obogatio” u trgovini u Rudeškoj ulici, odakle je odnio 16.850 kuna. Dio novca je pronađen.

Muškarac u pljačkama nijednom nije bio maskiran. Dosad nije bio poznat policiji. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičenog M. S. odveli su istražnom sucu Županijskog suda.

Komentara 5

DU
Deleted user
13:31 09.02.2011.

K+ Čaruga

Avatar Ledeni
Ledeni
13:13 09.02.2011.

LOL

JS
ja sam gladan
13:27 09.02.2011.

Zašto samo inicijali? Mi jako dobro znamo tko ima sakrivene kubure!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije