Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Posvađao se s njim pa ga vozio na poklopcu auta i pobjegao. Nađen nakon što je sa 1,81 promil skrivio nesreću

Automobil u traci za skretanje
Marko Lukunic/PIXSELL
21.07.2021.
u 11:19

Sudionici događaja su 36-godišnjak i 35-godišnjak, a kriminalističko istraživanje se provodi nad mlađim muškarcem

Prvo se pijan s njim posvađao, zatim se do njega dovezao automobilom da bi ga potom podigao na poklopac automobila te vozio neko vrijeme... Tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati događaj kojeg je zagrebačka policija okarakterizirala kao dovođenje u opasnost. Sudionici događaja su 36-godišnjak i 35-godišnjak, a kriminalističko istraživanje se provodi nad mlađim muškarcem.

Sve navedeno dogodilo se 21. srpnja u 00.30 na križanju Ulice Tome Mikloušića i Ulice Nova Ves kada se, kako se sada sumnja 35-godišnjak  Volkswagenom zagrebačkih  oznaka dovezao  do 36-godišnjaka, s kojim se ranije verbalno sukobio. Muškarac je u tom trenutku prelazio kolnik, a 35-godišnjak  naglo ubrzao vožnju, vozilom je podigao 36-godišnjaka na poklopac motora i tako je sljedećih nekoliko metara nastavio vožnju, nakon čega je 36-godišnjaka pao na tlo. Liječnička pomoć  mu je pružena na mjestu događaja gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Naknadno, na stazi Zmajevac, sa sjeverne strane zdravstvene ustanove, pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu s navedenim događajem. Ustanovljeno je da  je 35-godišnjak tamo izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Imao je 1,81  promila alkohola u krvi  pa je smješten u posebnu jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrežnjenja, a policija istražuje sve okolnosti tog događaja. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:45 21.07.2021.

Zagrepčani...

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
11:44 21.07.2021.

Male si ga je spil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije