Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeo uzorke hrane

Dječaka (12) šest dana nakon nestanka pronašli u Ikei

Ikea
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
10.11.2014.
u 10:15

Dječaka (12) koji je nestao prije šest dana policija je pronašla Ikei u okrugu Xuhui u Šangaju

12-godišnjeg Kineza koji je nestao prije šest dana policija je pronašla u Ikei u okrugu Xuhui u Šangaju, javlja shanghaiist.com.

Peng Yijian prošli ponedjeljak se, nakon što su ga iz škole poslali kući jer nije napisao domaću zadaću, posvađao s majkom i pobjegao od kuće sa samo 1,50 kineskih juana. Policajci su ga prvo uočili na snimkama s javnih kamera na nekoliko mjesta u gradu, a nakon što je majka navela Ikeu kao jedno od mjesta koje dječak voli posjećivati potraga ih je dovela do Ikeina outleta na cesti Caoxi gdje su ga jučer naposljetku pronašli kraj dizala u prizemlju.

Peng je rekao da je preživio jedući besplatne uzorke hrane u supermarketima, a, prema riječima njegove majke, dječak prima infuziju u bolnici jer je zbog gladi slab.

>> Ikea ruši naše mitove: potrošači, a ne vlada biraju pobjednike

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gecdra
gecdra
11:14 10.11.2014.

U nesponzoriranim člancima zamuti se znak tvrtke koja se hoče reklamirat.

DU
Deleted user
14:37 10.11.2014.

Jel pada promet u ZG?

Avatar nijeminišta
nijeminišta
10:42 10.11.2014.

"pobjegao od kuće sa samo 1.50 kineskih juana. " - iole pristojni novinar bi potrošio 20 sekundi vremena i našao podatak koliko je to € ili $.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije