Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SMRT ZBOG PSA

'Kokica' starcu prijetio da neće dočekati Božić pa ga ubio nožem

zupanja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.11.2015.
u 15:00

Besposleni ubojica u Županju je stigao početkom rata iz Srbije, a nadimak je dobio jer se neko vrijeme prehranjivao prodajom kokica

Rajko Spaić (80) iz Županje preminuo je jučer na putu do bolnice od posljedica uboda nožem koji mu je zadao Smiljan Babić (51). Do incidenta je došlo na šetnici uz Savu, u petak oko 17 sati, dok je Spaić šetao s psom.

Prema navodima očevidaca navodno da je Babić nešto prigovorio Spaiću zbog psa. Uslijedio je prvo verbalni sukoba, a onda i fizički.

– Babić je zajedno sa svojim prijateljima satima bio na šetnici i tamo sjedio. Vrlo često znao je  prigovarati ljudima koji su šetali pse. Tako je bilo i u petak kada je prigovorio Spaiću radi psa. Prvo su se posvađali, a onda mu je on zadao udarac nožem od čega je Rajko i preminuo, rekao nam je jedan Županjac.

Odmah potom Babić je pobjegao s mjesta događaja. Pritom je na mjestu sukoba ostavio i nož . Navodno se skrivao u okolici grada, da bi ga na kraju policija privela tijekom današnjeg dana.

Naš sugovornik kaže kako su Babić i Spaić od ranije bili u sukobu te da mu je jednom prilikom Babić zaprijetio da neće doživjeti Božić. Prema riječima Županjaca Babić je u Županju došao s ratom iz Morovića u Srbiji. Bio je nezaposlen, a kako je neko vrijeme prodavao kokice, dobio je nadimak Kokica. U Županji nije imao obitelj, a živio je kao podstanar u gradu. 

>> Svjedok: On je vrlo opasan, psihopat, ali ja ga se ne bojim!

Komentara 7

DU
Deleted user
15:24 07.11.2015.

Prvo 20 godina u zatvor, a onda ako još bude živ, nazad u Srbiju...

Avatar sanja_meyer
sanja_meyer
15:28 07.11.2015.

Vise niti jedan Božić na slobodi, doživotno sa njim u zatvor i ludnicu.

AS
ASERAGUD
15:59 07.11.2015.

Ne trebaju nam talibani niti ISIL-ovci imamo mi dosta "komšija" - u zatvor sa njime do kraja života i da svaki dan čisti parkove od psećeg izmeta za kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije