Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hartmann o pritvoru:
Povratak na članak

'Postupali su sa mnom strože nego s osuđenima za zločine protiv čovječnosti i genocid'

Francuskinja Hartmann je također optužila dvojicu sudaca da su joj se osobno svetili i dodala da će se obratiti međunarodnim povjerenstvima i nacionalnom pravosuđu

Komentari 7

OV
Ovozemaljski
07:00 31.03.2016.

Puna podrska Florence, hvala ti sta siris istinu!

VL
Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
08:33 31.03.2016.

Madame Hartmann, kad smetas Yewsima, onda je tretman gori.

VL
Avatar comparator
comparator
08:06 31.03.2016.

Vi ste dokaz koliko je ovaj sud nepravedan i kakva je njegova politička zadaća . Ovaj sud ima zadatak izjednačiti krivnju sudionika sukoba umjesto kažnjavanja krivca za agresiju Srbije na druge države nastale nakon raspada te umjetne tvorevine koju su stvorile velike sile .Iz suđenja vama gospođo Hartman vidljivo je koja su nastojanja velikih sila još i danas nakon toliko godina gdje ste im u malom dijelu pokvarili sliku .

VL
MX
Mister X
08:48 31.03.2016.

"Postupali su sa mnom strože nego s već osuđenim osobama za zločine protiv čovječnosti i za genocid", tvrdila je opisujući vrlo teške okolnosti zatočenja. i nevjerovatnog zlostavljanja .. U Hagu .. Naravno da je to sve istina što dolazi od tamo kao i istina u pošteno suđenje i pravedne presude i velika briga te lječenje bolesnih osuđenika . Drugi put kad je opet osude "što odaje strašne tajne suda" neka traži zamoli čeliju sa generalom Mladićem pa če joj biti lako to izdržati .....

VL
Avatar navijač
navijač
11:32 31.03.2016.

Od tog sramotnog suda je gori samo onaj tko ga priznaje. Šešelj kao što vidimo svakako nije.

VL
Avatar maxist
maxist
10:25 31.03.2016.

kao i u hr- četnicima oprost, braniteljima figa........Nju u rešt, a teroristima novi kvart sa vježbalištem.......

VL
ML
mladenov
23:02 30.03.2016.

ti si gora od svih njih kada si mogla da radiš za njih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.