Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorno postupanje

Poštuje se majčinstvo: 24sata dobile certifikat MAMFORCE

certifikat
Foto: 24 sata
23.12.2015.
u 12:48

U 24sata mame primaju 1500 kuna neto pomoći na mjesec tijekom roditeljskog dopusta, a to je samo jedna od mjera za podršku obiteljima zaposlenih

Majčinstvo sa sobom nosi niz izazova, a jedan od njih je usklađivanje privatnih i profesionalnih obaveza. U tvrtkama koje odgovorno pristupaju svom najznačajnijem resursu – ljudima, to je moguće. Jedna od njih je 24sata d.o.o. koja je 17. prosinca 2015. stekla osnovni MAMFORCE COMPANY© STANDARD, priznati znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. Tako su financijska pomoć za rođenje djeteta, financijska mjesečna pomoć u neto iznosu od 1500 kn tijekom roditeljskog dopusta, mogućnost korištenja fleksibilnih radnih aranžmana nakon povratka s rodiljskog/roditeljskog dopusta i u slučaju bolesti djeteta, medicinski pregledi za zaposlenike te plaćeni dopust u svrhu profesionalnog usavršavanja samo neki od poticaja koje tvrtka njeguje. 

- Certifikat MAMFORCE je priznanje, no prije svega poticaj za unapređenja koja će omogućiti osobni razvoj i, još važnije, poticaj za poboljšanje kvalitete života naših zaposlenika - rekla je na dodjeli Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Styria grupe. 

24sata u društvu najodgovornijih

Kompanije koje su ovih dana stekle pravo korištenja osnovnog MAMFORCE COMPANY® Standarda su Hrvatski telekom, INA i 24sata.

24sata ima 181 zaposlenog, od čega je 57 posto žena i 43 posto muškaraca. Na voditeljskim pozicijama je 60 posto žena.
Motivacija zaposlenika 

Zbog transformacije medijskog biznisa, uvjeta rada i promjenama potreba zaposlenika, kontinuirano radimo na sadržajima koji osiguravaju predanost zaposlenika da ostvare svoje potencijale, rekla je Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima. 

Osobni razvoj 

U 24sata zaokupio me natjecateljski duh i energija kompanije koja želi rasti i postati tržišni lider. Kao urednik portala 24sata.hr dobio sam mogućnost učiti od vrhunskih stručnjaka. Uz odluku da ću nastaviti ulagati u znanje, kompanija mi omogućuje kontinuirani razvoj, kaže Hrvoje Dorešić. 

Neometan razvoj karijere

Radim u 24sata već dvije godine, na dvije različite funkcije, a uskoro ulazim i u novu, dodatnu ulogu u Marketingu. U proteklih više od 10 godina nisam bila u tvrtki koja mi je omogućila ovako lijep 'work-life balance'. Imam dvoje djece (10 i 15 godina) i sad sam većinom u ulozi taksista nakon radnog vremena, tako da izuzetno cijenim fleksibilnost koju mi trenutačni poslodavac omogućuje.  Kad je čovjek zadovoljan svim aspektima života - osobito privatnim životom i obvezama - može biti više fokusiran i odan poslu. Smatram da je to moja tvrtka prepoznala i zato mi pruža sve više i odgovornije položaje, koji me izuzetno vesele i ispunjavaju, kaže Marica Jakopović, voditeljica proizvoda.

Mogućnost napredovanja 

Tijekom godina nekoliko sam puta napredovala, a najveći iskorak imala sam upravo kad sam prvi put ostala trudna. Usprkos trudnoći i rodiljskom dopustu, vratila sam se na istu poziciju i plaću, kaže Anamaria Todorić, urednica rubrike Panorama i izvršna urednica Expressa. 

Komentara 1

FO
ForeignLegion1987
09:51 24.12.2015.

sve,,,ove gore su sdp-ovke ili iz koalicije,,a drug ministric je odgovoran za iseljavanje preko 100 tisuca hrvata,,,pravda je spora ali dostizna posebno sada gotovo je drugovi mozete se koprcai i podmetati koliko zelite ,,,sada vas redom ceka remetinac a posebno clauna milanovica pusicke i svih ministrica koji su uveliko zaglibili u kriminal,,,pa preko 10 minsitara su uhvaceni u kradji i morali su zbog javnosti biti smjenjeni,,,a ovi sto su jos uvijek,,,majko bozja neznas tko je veci lopov od koga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije