Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjak za Večernji:
Povratak na članak

'Postoji šansa da su pomorci još živi. Zašto je potraga prekinuta rekordno brzo?'

Postoji šansa, vjerojatnost, nepotvrđena ali ni potvrđena, da su se sedmorica nestalih ukrcali na splav. Ako je to točno, još postoji vrlo dobra šansa za preživljavanje, još bi mogli biti živi i čekati spasioce, kaže Mikhail Voytenko

Komentari 12

O2
Ožujak.2023
19:21 05.10.2019.

Već sad cure informacije iz kojih je očito da je firma najvećim dijelom ili isključivo odgovorna za ovu tragediju. Naravno da im ne odgovara da nađu sve i da posvjedoče činjenice....

VL
DU
Deleted user
19:41 05.10.2019.

Ocijenili su da je manji trošak platiti odštetu nego plaćati daljnju potragu! Kapital i financije nemaju dušu:

VL
Avatar Proleter
Proleter
19:33 05.10.2019.

Da li je kapetan poslao poruku da ne može spustiti splavi zbog preteškog mora? Je. Da li to sugerira da su te nespuštene splavi koje sada traže potonule zajedno s brodom? Vjerojatno jesu. Do kada na površini tražiti nešto što je potonulo?

VL
KO
komit
19:22 05.10.2019.

Oni su svoje "obavili", a sad pomorce ko sisa. Nek ih pojedu morski psi. Toliko o europskoj solidarnosti.

VL
GR
gragakarlovac
18:34 05.10.2019.

mozda zato sto nemaju vise novac...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.